X

KØBENHAVNER TUREN

Tag hele virksomheden eller personalegruppen med ud på vandet, og få et solidt indspark glæde og sammenhold, når vi sammen ror rundt i det fantastiske København. Vi samles på vores base ved Knippelsbro, hvor I får grundig introduktion og instruktion i havkajak.

I samlet flok tager vi på vandet, hvor guiden blandt andet leder jer forbi Nyhavn, Noma, Skuespilhuset, Marmorkirken og Amalienborg, Operaen, Christianshavn og Den Sorte Diamant. Turen rundes af om Christiansborg og Børsen. Retur ved basen er der for de vandglade mulighed for, at udfordre sig selv, hinanden og kajakken med forskellige øvelser, redninger og lege (hvis der er tid og mulighed for det).

Vi går højt op i at give alle en god oplevelse på land og vand. Derfor afvikles vores ture i lukkede dobbelthavkajakker. Derved får alle en tryg og berigende havkajakoplevelse, hvor man ikke skal bekymre sig om at falde i vandet. Vores instruktører har stor erfaring i at håndtere og lede grupper på vandet i havkajak, og sikre at oplevelsen bliver god.

Viste du at vi har vores egne Kayak Bar? Her kan vi arrangerer en dejlig aften for jer, med god mad og lækre drikkevarer. Læs mere om Kayak Bars store udvalg her - Kayak Bar

Vi glæder os til at tage imod jer på kajen, og give jer oplevelser og sammenhold i gruppen.

Det får I:

 • Instruktion og sikkerhed under hele turen af erfarne kajakinstruktører
 • Alt relevant kajakudstyr til turen
 • Mulighed for leg og sjov, hvis der er tid
 • En flaske vand til turen

Det skal I have med:

 • Skiftetøj og håndklæde
 • Godt humør
 • Lyst til at ro i kajak

Pris: 595,- pr. person

Varighed: 2-3 timer

Minimum 10 personer.

Minimum 2 instruktører.

Kontakt os

PADDLE AND TALK

Konventionelle forretningsmøder kan være en dræber.

Ta´ din forretningsforbindelse med ud i kajakken og bryd den konventionelle form. Det kan betale sig! Denne tur vil give jer en oplevelse sammen, og styrke jeres fremtidige samarbejde.

Vores instruktør sørger for at I får en god oplevelse, mens sikkerheden holdes i hævd. Før I starter ud gennemgår vi de nødvendige sikkerhedsinformationer.

Vi har alt relevant udstyr, omklædningsfaciliteter med bad og aflåste skabe.

Paddle & Talk 

Pris: 2495 dkk

Varighed: 2 - 3 timer.

2 - 4 personer.

ekstra personer fra 5 - 9 koster 600 kr. pr. pers.

Kontakt os

 

MADGLÆDE

Afdelinger og kolleger i virksomheder har behov for at opleve hinanden og sig selv i nye sammenhænge, få rørt sig og komme hinanden ved på nye måder. Book en sjov tur i kajak, hvor vi ror rundt til Københavns særlige og anderledes madsteder og smager på varerne. Vi ror i et tempo, så alle kan være med. Vi oplever og smager på en palet, der både rummer klassisk dansk smørrebrød, friske havfangster og moderne gris. Turen afsluttes med et rustikt og lækkert måltid blåmuslinger på Kayak Bar.

Det får I:

 • Instruktion og sikkerhed under hele turen af erfarne kajakinstruktører
 • Alt relevant kajakudstyr til turen
 • Smagsprøver og maddannelse
 • En flaske vand til turen

Det skal I have med:

 • Skiftetøj og håndklæde
 • Godt humør
 • Sult
 • Lyst til at ro i kajak
 • Varsling om dine madallergier (hvis du døjer med sådan noget)

Pris: 895,- per person

Varighed: 3 timer.

Minimum 10 personer.

Minimum 2 instruktører.

Kontakt os

KAYAK REPUBLIC LAVER FIRMA KAJAKKLUBBER

Skal virksomheden have en kajakklub?

Er I en virksomhed, der har lyst og mod på at give jeres medarbejdere en spændende mulighed for aktivt samvær uden for arbejdstiden? SÅ lav en kajakløsning for medarbejderne, hvor de kan mødes i afslappede omgivelser og ro havkajak, når det passer dem. For at få den bedste og sikreste start på vandet skal medarbejderne igennem et kursus, inden de på egen hånd må benytte kajakkerne. Medarbejderne gennemgår et EPP2 Begynderkursus så de sikkert og trygt kan benytte kajakker og udstyr.

Skal vi lave en firmaklub til netop jeres virksomhed, så kontakt os for at høre nærmere om de gode muligheder

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Se vores FAQ, Hvor vi besvarer ofte stille spørgsmål, så som: Åbningstider, Hvad med børn?, Hvad er et EPP2, Handelsbetingelser og meget meget mere.

Kayak Republic
Børskaj 12
1221 København K

Telefon: + 45 2288 4989
Mail: info@kayakrepublic.dk