X

VINTER RO MED

Tak for Ro med 2016!

Ingen planlagte datoer for nu.

Indtil da udbyder vi Udvidet Ro Med ture - se mere her!

 

Fra torsdag d. 22.9. til torsdag d. 15.12. er der Ro Med hver torsdag aften kl. 18 - 20. Fra oktober måned er der mulighed for at benytte vores finske tøndesauna efter kajakturen.

Du skal have gennemført EPP2 Begynderkursus for at kunne deltage.

Tilmelding er nødvendig, bindende og sker nedenfor.

Pris: Gratis med egen kajak. Skal du leje kajak, så kan du gøre det igennem tilmeldingen. Kajaklejen er kr. 275,- per gang og inkluderer alt nødvendigt udstyr. Dog ikke tørdragt.

Tørdragt kan lejes for 150 kr. inden i ror afsted.

Du kan også benytte ét klip på dit 10 turs klippekort. Klippekortet koster kr. 1.975. Ro Med er din Republic Paddlers mulighed for at komme på vandet minimum én gang om ugen, møde ligesindede og få nogle kilometer i kroppen mens vi tager hyggelige ture rundt i Københavns Havn.

Husk at hive fat i dem du gerne vil se på vandet ☺

10475422_10153536399549298_3509215320677531895_o

Vinter Ro Med: Hver torsdag fra Kl. 18:00 - 20:00

Varighed: 2 timer

Kajakleje: 275,- / ét klip i dit klippekort

Tørdragtleje: 150,-

Deltagelse kræver EPP2 niveau og tørdragt.

Praktisk
Ved kajakleje stiller Kayak Republic det nødvendige udstyr til rådighed: Kajak, vest, pagaj, spraydeck, våddragt og rojakke. Dog ikke tørdragt!

Du skal selv medbringe:

  • Badetøj hvis du vil benytte våddragt
  • Tynde svedtransporterende inderlag (evt. uld el. fleece)
  • Ro shorts eller bukser (f.eks. løbetøj)


UDVIDET RO MED

Instruktører:

Anders Kromann Villadsen og Anders Richter Lindén

Udvidet romed hos Kayak Republic er vinterhalvårets træning på et lidt højere niveau. Vi træner og leger med henblik på at udvikle de kompetencer, du har brug for på niveauerne EPP/BCU 3 og 4. De enkelte træningssessioner kan indeholde træning i tekniske færdigheder, hændelseshåndtering, gruppeledelse, navigation, førstehjælp på vandet, reparation af udstyr på vand/land, vind og vejr, bølger, strøm, hypotermi m.m.

Der vil blive differentieret, så du får udfordrende og sjov træning uanset om du er EPP 2 roer eller har EPP 4 og er på vej mod BCU 5 star. Jo højere niveau du træner imod, jo større ledelsesansvar vil du få og således få trænet dine lederevner på vandet. Træner du mod et instruktørniveau, vil du også finde udvidet romed særdeles egnet som forberedelse. Vil du blot konsolidere dine EPP 2 færdigheder og være med til noget sjov vintertræning, så er du også meget velkommen.

Du behøver ikke være superwoman m/k for at deltage.

Eneste krav er, at du har tørdragt på.

Vi lægger meget stor vægt på sikkerhed, og da vi ofte vil træne udenfor Københavns havn, er tørdragt en absolut nødvendighed for at kunne klare det kolde vand.

Tørdragt kan lejes for 150 kr. inden du ror afsted.

Det er vigtigt for os at understrege, at udvidet romed ikke er legeplads for kajakekstremister, men for kajakentusiaster. Så har du set Anders eller Anders lave vilde ting i kajakken, så lad dig ikke skræmme væk! Vi er ikke ude på at skubbe dig langt ud af din comfortzone, og vi presser ikke nogen ud i noget, der er farligt. Det skal være sikkert, sjovt og lærerigt. Og tophyggeligt bagefter, for der er tændt op i saunaen på kajen, og Kayak Bar skruer et godt tilbud på noget lækkert mad sammen. Så efter 5 timers træning på vandet kan vi sammen nyde en kold øl i saunaen og spise noget god mad bagefter.

Man kan dog også vælge udelukkende at deltage i træning/sauna og ikke spise med bagefter.

Spørgsmål om Udvidet Ro Med kan rettes til Anders Kromann (5021 5309) eller Kristoffer Schou (3145 0980)

 

BOOK DIG IND HER!

Priser & Booking:

Pris: 275,-

Kajakleje til særpris: 275,-/Ét klip i dit klippekort

Tørdragtleje: 150,-

Se kalender nedenfor

Varighed: 5 timer (kl. 11-16)

Deltagelse kræver EPP2 og tørdragt

BOOK DIG IND HER!

Praktisk
Ved kajakleje stiller Kayak Republic det nødvendige udstyr til rådighed: Kajak, vest, pagaj, spraydeck og rojakke. Dog ikke tørdragt!

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Se vores FAQ, Hvor vi besvarer ofte stille spørgsmål, så som: Åbningstider, Hvad med børn?, Hvad er et EPP2, Handelsbetingelser og meget meget mere.

Kayak Republic
Børskaj 12
1221 København K

Telefon: + 45 2288 4989
Mail: info@kayakrepublic.dk